Kotisi sisäilmanlaatu on automaation avulla aina hallinnassa.

KSP Automation -kotiautomaatio säätää ilmanvaihtoa tarpeen mukaisesti. Se on tärkeää, jotta kotiin saadaan kaikissa tilanteissa hyvä sisäilmalaatu, mikä on välttämätön osa asumisviihtyvyyttä mutta myös auttaa pitämään talon rakenteet hyvässä kunnossa.Automaation varmistaa, että ilmanvaihto toimii silloin kun sitä tarvitaan. Kun rakennus on tyhjillään, osaa automaatio vähentää ilmanvaihtoa. Tämä auttaa säästämään energiaa.

Kun kodin hiilidioksiditaso tai kosteus alkaa nousta, huomaa automaatio tehostaa ilmanvaihtoa. Hyvin toteutettu automaatio pitää huolen siitä, että kotisi ilmanlaadun vähimmäisvaatimukset voivat täyttyä.

 

Järjestelmän voi muokata toimimaan sinun tarpeittesi ja mieltymystesi mukaisesti. Järjestelmä hyödyntää mittaustietoja ja sen keräämällä datalla ohjaa muun muassa ilmanvaihtoa. Mittaustietoja voit olla muun muassa sisäilman kosteuden ja hiilidioksidin lisäksi muiden kaasujen pitoisuudet ja koneilmastoinen synnyttämä paine-ero kodissasi.

Voit tarpeittesi mukaisesti tehostaa tietyn tilan tai huoneen ilmanvaihtoa ja parantaa sisäilmanlaatua helposti mutta myös aina energiataloudellisesti. Esimerkiksi kesäöisin voit tehostaa ilmanvaihtoa, jotta saat sisälle viileämpää ilmaa ilman jäähdytystä.

Kotiautomaatio huolehtii tarvittaessa automaattisesti siitä, että kotiasi ei lämmitetä ja jäähdytetä samanaikaisesti, mitä ilman automaatio monesti tapahtuu.

Voit lisäksi kytkeä esimerkiksi markiisit ja kaihtimet kotiautomaatioon, jolloin ne toimivat aurinkosuojauksena ja vähentävät jäähdytyksen tarvetta.

Ota Yhteyttä